PC-lager  KUNDESERVICE    TLF. 70 221 712   pc-lager er Microsoft Silver OEM Hardware Certificeret og Silver Distributor  pc-lager har eksisteret siden 1994

  PC-lager ApS er en detailbutik med salg af 100% kundetilpasset PC-løsninger og salg af løsdele. Virksomheden er etableret i 1994. Virksomhedens målsætning er at være en af Danmarks bedste IT-forretninger med salg og support til private brugere. Der satses på et bredt sortiment af kvalitetsvarer samt en returpolitik, der giver tilfredse kunder.

Firma information:

Århus PC-Lager ApS
Høgemosevænget 1
8380 Trige

Telefon 45 70 22 17 12
Telefax 45 86 100 768

Se kort information her.

www.pc-lager.dk

Salg: salg@pc-lager.dk
Support: support@pc-lager.dk

CVR: 26686091

Åbningstider:

Salgsafdeling: 9 – 17 alle hverdage
Vareudlevering: 9 – 18 alle hverdage, samt 10-13 lørdage
Teknisk afdeling: 9 – 17

Online ordre: 24 timer i døgnet
Online ordre deadline (forsendelse samme dag): mandag-torsdag 18.18, fredag 18.00

Bestillinger kan foretages i vores vareudlevering eller via vores hjemmeside til afhentning. Leveringstiden ved PC bestilling er 1-3 dage.

Vi har et meget bredt udvalg af kvalitets PC tilbehør primært fra egen import som bevirker et attraktivt prisniveau.

Målsætning

Vores målsætning er at være en af Danmarks bedste computer- og PC-udstyrsleverandør. Dette gør vi ved til stadighed at være meget effektive og dygtige til vores arbejde. I al beskedenhed siger vi, at vi er rigtig god til det vi prioriterer. Det skulle gerne komme vores kunder til gode i form at et meget attraktivt sortiment med attraktivte priser og et stort sortiment i kundetilpassede computere til særdeles attraktive priser.

Vi har primært fokus på:

 • Sortimenets sammensætning - de rigtige varer til de rigtige priser.
 • Hurtig vareflow med fokus på effektive styring af lageromsætningshastighed.
 • Optimering af indkøb volume/mængde.
 • Særdeles effektive interne arbejdsgange og rutiner.
 • Hurtig, effektiv og smidig RMA behandling – en af branchens hurtigste.
Vi varetager distribution af produkter fra: Derudover subdistribureres og forhandles et stort sortiment indenfor hardware, f.eks AMD, Intel, Samsung, Kingston, Creative, Logitech, Seagate, IBM, Maxtor, samt HP, Canon og Epson printere og scannere. Se mere under Leverandører.

PC-Produktion

Vi har en stor PC-produktion med et særdeles bredt udvalg af PC'er, Server og bærbare der dækker ethvert behov. Vi har som en af de eneste større danske PC-producenter ikke valgt at basere vores produktion på store kunder som f.eks Fona, Bilka eller Coop Danmark, men har istedet fokuseret på salg til små og mellemstore PC-forhandlere. Vi producerer efter princippet 100% kundetilpasset EDB-Løsninger. Det må gerne være billigt – men ikke for enhver pris. Efter mange år i branchen har erfaring lige pludselig stor betydning.

Vores PC-produktion er bygget op omkring flere serier, som tager udgangspunkt i forskellige behov.

  Udover ovennævnte er der også mulighed for selv at konfigure din PC helt fra bunden. Vi tilbyder ligeledes udvidede garantiordninger herunder også onsite service.

  Alle leverancer er ab vores lager. Desuden tilbyder vi extern konsulentassistance i forbindelse med leverancer eller support. Vi har egen teknisk afdeling der foretager reklamationsbehandling af solgt udstyr.

  Vi ser frem til at have dig som en tilfreds kunde.


  Track&Trace
  Søg efter pakkenummer
  Kundeservice
  Reklamation
  Hardware Producenter
  Driver Search
  Opret din Kundeprofil
  Privatlivspolitik
   
   
  Stillinger | Om Århus PC-Lager | Hjælp | Vare-sitemap
  Vi bruger cookies! Klik her for yderligere information og guide til sletning af cookies

  © Copyright 1994-2018 Århus PC-Lager Aps