PC-lager  KUNDESERVICE    EKSPRESLÅN    TLF. 70 221 712   pc-lager er Microsoft Silver OEM Hardware Certificeret og Silver Distributor  pc-lager har eksisteret siden 1994

Kurv
toggle
Producenter
toggle
Prisfald
toggle
Nye
toggle
Populære
toggle
Restvarer
toggle
RSS
toggle

Klik på thumbnails for stort billede (ikke alle billeder har forstørrelse)
Kr. 4849,-

(+ evt. fragt og betalingskortgebyr)


U_ACER Aspire V3-771 Core i5-3210 17,3´ WXGA+ Glar

 Varenummer: 486143   Enhed: Retail
 Producent: Acer   Volumenvægt: 3.7 kg
 Model:

NX.M20EG.006

  Fragtpris: Kr. 50,-
 EAN nummer: 4712196357429  
  Baerbar    Alle Modeller    Gaming notebook  (Acer) ( Intel baseret )


Vareoversigt

Tilbehør
Support
Reklamation
LOADING
loading


Fandt du fejl i specifikationerne? - Klik her for at indberette.Husk når du handler elektronik på nettet:

Returret kan bortfalde ved elektroniske komponenter, som sidder internt i PCen og har været taget i anvendelse, da ibrugtagning af disse umiddelbart vil forringe produktet og ikke umiddelbart ikke kan sælges som ny igen, samt kræver teknisk assistance for at konstatere fuld funktionsdygtighed.

Medfølgende produktinformation i form af manualer, drivere m.m. er oftest på engelsk - det er normal kutyme at elektroniske komponenter / reservedele leveres med udenlandsk dokumentation eller slet ikke leveres med dokumentation eller installationsvejledning hvis der er tale om bulk produkter.

Vi tager forbehold for producentens specifikationer samt gør opmærksom på at producenten kan anvende samme specifikationer ved flere modeller (options forskel). Vi har gjort alt hvad der står i vores magt for at sikre korrektheden af den information som vises her.

PC-lager yder ingen garanti for rigtigheden direkte eller indirekte, i denne information, inklusiv pris, produktudgivelse og produktspecifikationer. PC-lager fraskriver sig ethvert erstatningsansvar for fejl. Produktinformationen udarbejdes i et tæt samarbejde med CNET. Informationen er beskyttet gennem U.S. copyrightlov.


 
Stillinger | Om Århus PC-Lager | Hjælp | Vare-sitemap
Vi bruger cookies! Klik her for yderligere information og guide til sletning af cookies

© Copyright 1994-2014 Århus PC-Lager Aps