EN/   DA/

Jabra BIZ 2400 II QD Duo NC Kabling Sort Headset

Jabra BIZ 2400 II QD Duo NC - Headset - on-ear - wired
1 079,00DKK excl. VAT 863,20DKK
Ultra noise canceling microphone to eliminate background noise.
  • Product no 989733501

    Model 2409-820-204

    EAN 5706991017649

    Brand Jabra

    Weight 0.11 kg

Product Description Jabra BIZ 2400 II QD Duo NC - headset
Product Type Headset - wired
Headphones Form Factor On-ear
Connectivity Technology Wired
Headphones Technology Dynamic
Sound Output Mode Stereo
Microphone Boom
General
Product Type Headset - wired
Headphones
Headphones Form Factor On-ear
Headphones Technology Dynamic
Connectivity Technology Wired
Sound Output Mode Stereo
Microphone
Type Boom
Connections
Connector Type Headset

Bedre samtaler

I et kontaktcenter er det vigtigste, at headset kan fjerne baggrundsstøj effektivt, så kunden og agenten hører hinanden klart og tydeligt. Biz 2400 II har en fremragende støjreducerende mikrofon, der hjælper med at eliminere baggrundsstøjen og giver en bedre kundeoplevelse.

Bedre lyd

Hvis du sidder i et travlt kontormiljø, har du brug for en ultragod lydkvalitet for at høre kunderne tydeligt. Og når du koncentrerer dig om arbejdet, vil du blive glad for musikken i hi-fi-lydkvalitet. Jabra Biz 2400 II er et kvalitetsheadset til begge opgaver. HD Voice sikrer, at du hører den anden part tydeligt Højttalerne reducerer baggrundsstøj, så du kan koncentrere dig om opkaldet Den specialdesignede "air shock"-mikrofon med støjreduktion bortfiltrerer kraftig vejrtrækning og de smæld, der ofte høres under samtaler.

Bedre design

Jabra BIZ 2400 II er udviklet til intensiv brug i et travlt kontaktcenter, og headsettets robusthed betyder mindre udskiftning og spildtid for dig og medarbejderne ? og dermed lavere samlede investeringsomkostninger. Den forstærkede ledning er lavet til at modstå det hektiske miljø i kontaktcenteret og er beskyttet mod hjul på kontorstole, skarpe genstande og det daglige slid Mikrofonarmen kan roteres 360 grader uden risiko for, at den går i stykker. Det kalder vi FreeSpin .

Bedre komfort

Jabra Biz 2400 II har et ekstremt let og minimalistisk design. Det giver mere produktive samtaler og mindre træthed hos medarbejderne. 40 % lettere end konkurrerende headset Justerbar hovedbøjle og mikrofonarm lader dig finde den perfekte pasform Den overskuelige betjening gør det let at ændre lydstyrke, sætte opkald på lydløs og bruge andre funktioner PeakStop -teknologien fjerner pludselige høje toner, før de når dine ører: Enhver lyd over 118 dB filtreres væk. Superblød hoved- og ørepolstring i kunstlæder.

Send en E-mail til vores support
Før køb: salg@dcs.dk
Efter køb: support@dcs.dk

RMA

Hvis du har købt en vare hos os, som mod forventning er defekt og du ønsker at reklamere over den, skal vi have den ind til vores tekniske afdeling for undersøgelse, før afhjælpning kan foretages. Vores reklamationsbehandlingstid er normalt 2-14 dage. Ved udgåede modeller tages forbehold for at producenten / vores leverandør, ikke kan overholde vores normale reklamationstid.

Er varen fejlbehæftet og overholder vores reklamations-bestemmelser, skal der oprettes en RMA-sag i vores RMA-system på https://dev.dcs.dk/en/profile/rma/.

Har du spørgsmål vedr. RMA oprettelse, bedes du sende en mail, direkte til vores RMA afdeling: rma@dcs.dk

Kabler

Mikrofoner

Tilbehør