DA   EN
Vis alle muligheder

AGM - arbejdsmobiler, der lever op til dine forventninger

Alle AGM-produkter har det til fælles, at de er udviklet til at klare ekstreme forhold som fx ekstrem kulde, varme, vand, støv, mudder –​ ja kort sagt mere end de fleste andre mobiler.

AGM har tidligere produceret OEM for CAT til de velkendte rugged mobiler, men har nu valgt at fokusere på deres egne produkter. Det betyder, at AGM leverer kvalitet, der er på højde med CAT til priser, der ligger et niveau under.

Derudover er der på AGMs mobiler lagt flere ressourcer i at designe produkter, som i højere grad lægger sig op ad iPhones og Samsung smartphones end CATs noget robuste design. Det betyder, at du finder mobiler herunder med en tykkelse på ned til lidt over 1 centimeter, quick charge, lang batterilevetid, Gorilla Glass og selvfølgelig IP68-certificering, der i design minder om mange af de smartphones, man finder på gaden –​ blot langt mere hårdføre.

AGM henvender sig både til håndværkeren, der søger et alternativ til arbejdsmobiler fra Samsung og CAT; medarbejderen der blot har brug for at kunne ringe op fra sin trykknaptelefon; outdoor-fanatikeren, der udsætter sig selv om sin mobil for ekstreme forhold og selvfølgelig den helt almene forbruger, der bare gerne vil have et produkt, der lige holder til dét mere end andre på markedet.

> Find hele vores AGM-sortiment herunder

Vi beklager, men vi har ingen produkter på lager i denne kategori... endnu.